Contact

Onderaan deze pagina vind u een contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op de vragen die wij ontvangen. Houd echter ook uw ongewenste e-mail map in de gaten, het wilt wel eens voorkomen dat onze mails in deze map opgeslagen worden. 

Laatste informatie en timetable

Het is bijna zover. De tweede zomerse editie van het gezelligste meezingfeest van Brabant belooft een gezellig Nederlandstalig muziekspektakel te worden! De kaartverkoop gaat voorspoedig. 88% van de tickets is op dit moment verkocht en de VIP is bijna uitverkocht (5 plekken beschikbaar).

Het belooft net als vorig jaar een uitverkochte editie te worden. De ervaring leert ons dat in de laatste week de kaartverkoop heel erg hard gaat. We raden iedereen die wilt mee feesten aan om hun kaarten in de voorverkoop te halen om teleurstellingen te voorkomen. 

Jouw tickets al binnen en van de partij?

Hieronder en op www.bergenopzoomnl.com vind je alle laatste informatie die je nodig hebt voor zaterdag 16 juni. Wij hebben er onwijs veel zin in en ontvangen jullie met alle liefde en plezier op de tweede editie van BergenOpZoomNL op de Boulevard in Bergen op Zoom.

Openingstijden:

Zaal open: 18:30 uur

Start show: 18:30 uur

Einde show: 01:00 uur

Timetable:

18:30 - 01:00 DJ Galaga
18:50 - 19:10 Marijn van Geel
19:20 - 19:40 Daniel Bal
19:50 - 20:20 Jeffrey Heesen
20:35 - 21:05 Danny de Munk
21:20 - 21:50 Snollebollekes
22:05 - 22:35 Jannes
22:50 - 23:20 John de Bever
23:40 - 00:10 John West
00:30 - 01:00 Django Wagner

Weersvoorspelling:

Zaterdag 16 juni belooft een rustige zomerdag te worden met een maximum temperatuur van 22 graden en een minimum temperatuur van 12 graden met een weercijfer 7. (weeronline.nl)

Toegang evenement:

De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar. Houd er rekening mee dat hierop gecontroleerd kan worden bij de entree! Zorg er dus voor dat je een geldige legitimatie op zak hebt. Heb je deze niet bij je, dan wordt je niet binnen gelaten.

Ook kunnen mindervaliden terecht op BergenOpZoomNL Laat ons via het contactformulier op de website weten dat je komt en wij houden een aparte parking dicht bij de entree vrij. Er is onder andere een mindervaliden toilet aanwezig op het evenement en voldoende ruimte om van het evenement te genieten.

Uiteraard zijn wapens en drugs ten strengste verboden. Als het goed is bent u op de hoogte van de ingang die u kunt gebruiken. Mocht dit niet zo zijn, stuur ons dan even een berichtje met uw vraag en u ontvangt z.s.m. antwoord.

Bereikbaarheid:

Kom je met de auto? 
Voer dan ‘Boulevard Noord 8, 4617 HD Bergen op Zoom‘ in jouw navigatie in.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de naastgelegen parking. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Voor bezoekers die met de fiets komen is er vlakbij de ingang een fietsenstalling ingericht.

Lockers:

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Tegen een vergoeding van €5,- en €5,- borg kan je hier je waardevolle spullen en kleding opbergen (circa 3 winterjassen). Je kunt de gehele avond bij je spullen.

Toiletten:

Er zijn voldoende gratis toiletten aanwezig. Maak hier ook gebruik van.

Muntverkoop:

Munten zijn zowel te gebruiken voor drinken als eten. Uiteraard kunnen munten met contant geld worden aangeschaft. Tijdens BergenOpZoomNL zijn ook PIN automaten aanwezig. Je kunt bij deze PIN automaten alleen munten pinnen en geen contant geld. Omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een goede netwerkverbinding raden we je aan ook voldoende contant geld mee te nemen.

Aangeschafte munten worden niet in retour genomen en zijn enkel op zaterdag 16 juni 2018 te gebruiken.

Huisregels en bezoekersvoorwaarden

Leeftijd
Bezoekers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de entree! Zorg er dus voor dat je een geldige legitimatie op zak hebt.

Datum & locatie

BergenOpZoomNL 2018 vindt plaats op zaterdag 16 juni 2018 in een grote festivaltent op de Boulevard in Bergen op Zoom. 

Onze feesttent opent om 18:30 en sluit om 01:00 uur.

E-tickets kwijt?
Wellicht zijn ze in je spam-box terecht gekomen. In je Paylogic-account kun je de door jou bestelde tickets ook zelf downloaden. Mocht het op één of andere manier niet lukken; neem dat contact op met de klantenservice van Paylogic.

Legitimatie
Bezoekers dienen te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Gedrag
Bij dronkenschap en/of het onder invloed zijn van drugs en/of het vertonen van afwijkend gedrag kan de toegang ontzegd worden, of wordt men verwijderd van het terrein.

Fouilleren
Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Wordt hieraan geen medewerking verleend, dan wordt op grond hiervan de toegang ontzegd. Etenswaren en drinken mogen niet mee naar binnen genomen worden. Deodorant mag alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Wapens, gevaarlijke voorwerpen en drugs
Het in bezit hebben van wapens is verboden. Het gebruik van en of handel in soft- en of harddrugs is eveneens ten strengste verboden. Bij constatering van in het bezit zijn hiervan, wordt de toegang ontzegd en wordt de politie direct ingeschakeld.

Roken
In de tent geldt, net als in de reguliere horeca een rookverbod. Hier is roken dus niet toegestaan. Roken mag wel in de daarvoor aangewezen rookruimte en in de open lucht

Instructies
Men dient te allen tijde de aanwijzingen en/of instructies van de directie/organisatie en/of het barpersoneel en/of het beveiligingspersoneel op te volgen indien men hieraan geen gehoor geeft wordt de toegang ontzegd en/of wordt men verwijderd uit de locatie.

Geluidsniveau
Op dit evenement wordt meer dan 85dba aan geluid geproduceerd. W
ij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor, wellicht, op kunnen treden aan uw gehoor. Het verblijf op het evenemententerrein geschiedt derhalve geheel op eigen risico.

Ongewenste intimiteiten en racisme
Het vertonen en/of uiten van ongewenste intimiteiten en racistisch gedrag ten opzichte van medegasten en/of medewerkers wordt niet getolereerd. Bij constatering wordt de toegang direct ontzegd en/of wordt men verwijderd van het terrein of uit de locatie

Flyerverbod
Het verspreiden van folders en/of flyers in de locatie of het terrein en/of in de directe omgeving is verboden, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de organisatie.

Overige bezoekersvoorwaarden
Meer voorwaarden zijn te vinden in onze algemene voorwaarden toegangsbewijzen. Iedere bezoeker wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn. Deze zijn hier te downloaden

Contact

Naam: *


Email: *


Onderwerp: *


Bericht: *

Leave this empty:Nieuwsbrief ontvangen?


Vul alle verplichte (*) velden in

Locatie